Onmogelijk opnamen van de VS schieten

Het volgende is een persbericht van Shooting USA

Schieten USA - IDPA Indoor Championship 2015
We zitten in het Smith & Wesson Shooting Center voor de IDPA Indoor Nationals. Interactieve en realistische scenario's dagen het beste uit in de sport. John heeft de hoogtepunten, met Tony Pignato als concurrentie-analist. Plus, het baanbrekende John Browning-pistoolontwerp dat nu een van History's Guns is. En een jonge schutter tart de kansen en deelt zijn inspirerende verhaal.

GERELATEERD VERHAAL: Competitietactieken & Everyday Carry - Een Q & A met Julie Golob

Shooting USA's Impossible Shots - The Modern Annie Oakley
Fotograferen met een spiegel. Het is de beroemde tentoonstelling die eenvoudigweg bekend staat als de Annie Oakley. Al onze Pro Shooters hebben het tot nu toe geprobeerd, behalve Julie Golob. Julie schiet over haar schouder met een M & P 15-22 terwijl ze de moderne Annie Oakley aanpakt. Bovendien probeert meneer Flintlock een lange afstand te schieten met een ronde bal.

NIEUWE! LUCHTTIJD PER TIJDZONE

The Shooting USA Hour Wednesday:
路 Eastern Time: 15:00, 21:00, 12:00 AM donderdag
路 Central Time: 14.00 uur, 20.00 uur, 23.00 uur
路 Mountain Time: 13.00 uur, 19.00 uur en 22.00 uur
路 Pacific Time: 12:00 12:00, 18:00 uur, 21:00 uur
路 Schieten VS wordt weergegeven als een 茅茅n-uur durende show in uw kabelmenu.

RELATED STORY: Women On Target - Een blik op de vrouwelijke opnameprogramma's van de NRI

Shooting onmogelijke foto's van de VS woensdag:
路 Eastern Time: 19:30, 23:30, 02:00 AM donderdag
路 Central Time: 18.30 uur, 22.30 uur, 01.00 uur donderdag
路 Mountain Time: 17:30, 21:30, 12:00 Middernacht
路 Pacific Time: 16.30 uur, 20.30 uur, 23.00 uur

USPSA & de wedstrijd voor profs en amateurs
Eerst gaan we naar de Bluegrass-staat voor de USPSA Kentucky Sectional. Het is een hightech-wedstrijd, de eerste in zijn soort met wedstrijdcamera's die in realtime podiumracks opnemen, live gestreamd om door concurrenten te bekijken en te analyseren.

Vervolgens organiseren GA Precision en Bushnell Tactical de GAP Grind Pro-Am in Tennessee, waar professionele, precieze geweerschieters samenwerken met nieuwe fotografen om meer dan 20 podia op te nemen in een uniek geformatteerde competitie. Vang de actie in de komende weken!

Blijf verbonden
Zorg ervoor dat je "Leuk" bent om op Facebook foto's te maken van achter de schermen: //www.facebook.com/JimScoutten.ShootingUSA

En, op Instagram!
//instagram.com/shootingusa/